"Eén ding hebben al onze testen gemeen: met de hoogste psychometrische eigenschappen zijn ze state of the art."

Waarom kiezen voor Pure-A?

Pure-A is de referentie op vlak van assessment- en development centers. Wij hebben doorgedreven expertise in het analyseren en exploreren van menselijk potentieel. Daarvoor maken we gebruik van een scala aan testen, methodieken en rapporteringen, die we graag inzetten op maat van onze klanten. Eén ding hebben al onze testen gemeen: met de hoogste psychometrische eigenschappen (betrouwbaarheid en validiteit) zijn ze state of the art.

Zowel in een assessment- als in een development center brengen we bij Pure-A de competenties, het persoonlijkheidsprofiel en de motivatoren van professionals in kaart. We maken gebruik van uitgelezen tools, psychotechnische testen, rollenspelen en diepte interviews.

Assessment center

In een Assessment center hanteren we het gezichtspunt van een openstaande vacature in een specifieke bedrijfscontext. Ten aanzien van de competentievereisten en de organisatiecultuur maken we een accurate inschatting van toekomstig functioneren. Hierbij mag u rekenen op éénduidig advies, genuanceerd, maar wel helder.

Toepassingsgebied: werving en selectie.

Development center

In een Development center hanteren we het gezichtspunt van de kandidaat. We kijken in de breedte, zonder voor gedefinieerd kader, en ontdekken samen iemands talenten en valkuilen. In combinatie met intrinsieke motivatoren, zelfbewustzijn, leerbereidheid en ontwikkelbaarheid van de competenties, adviseren we over de individuele groeicurve en de weg naar maximale zelfontplooiing.

Toepassingsgebied: interne mobiliteit, coaching, successieplanning, managementontwikkeling.